diumenge, 25 de juny del 2023

Menjador

 El servei de menjador del curs 23/24 es realitzarà en tres torns.

MENÚ:  El podeu trobar a la web de l'escola. 

TELÈFONS DE CONTACTE DEL SERVEI DE MENJADOR

• CONTROL ASSISTÈNCIA:

Persona de contacte: M. Àngels Lloveras

Telèfon: 972 469 496

Whatsapp: 616 569 263

Horari: 9:00 – 9:30 (per tal de notificar dies de no ús del menjador dels vostres fills, ja sigui per qüestions personals o per malaltia)

• GESTIÓ ADMINISTRATIVA I GESTIÓ DE REBUTS:

Contacte: Empresa Capgir Serveis

Telèfon: 972099075

Email: capgir@hotmail.com

• COMUNICACIÓ DE PROPOSTES O INCIDÈNCIES:

Contacte: AMPA Escola Santa Margarida

Email: ampaquart@gmail.com

NORMATIVA:  A l'abril del 2021 es van fer canvis de forma gradual  per tal d'adaptar-nos a la revisió de la Guia de l'alimentació saludable de l'Agència de Salut Pública en els menús escolars.

Alguns dels canvis:

  • Increment de proteïna vegetal (llegums) als primers plats, i/o proteic vegetal als segons.
  • Reducció dels consums dels consums de proteïna animal (carn i peix) dels segons plats.
  • Eliminar proteïna animal d'acompanyament del primer i substituir-la preferentment per verdures i/o proteics vegetals.
  • Que la pasta i arròs siguin integrals.
  • Que el pa sigui integral
Què implementem al menú del centre?

Proteïna vegetal (llegum): 0/1 com més la setmana
Reducció dels consums de proteïna animal (carn, peix) dels segons plats: ( segons normativa: 1 dia peix/setmana; 1/2 dies de carn /setmana i de les quals de 0/1 vermella/processada)
Eliminar la proteïna animal d'acompanyament dels primers i substituir-la preferentment per verdures i/o proteics vegetals: (s'ha eliminat sempre que el menú diari porti proteïna animal al segon plat).
Que la pasta i arròs siguin integrals (33% - una de cada 3 menges serà integral)
Que el pa sigui integral (25% - 1 cop a la setmana)

L'increment de llegums i verdures és significatiu, i introduïm plats nous per a garantir que els menús segueixen essent variats, equilibrats i apetitós per la mainada.

Us adjuntem un link informatiu sobre normativa: LINK


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada